Nagykereskedés


Vásárlási tudnivalók

A növények értékesítése a telephelyen történik. Nagybani kereskedelmet folytatunk, ezért csak kertépítők és viszonteladók érdeklődéseit várjuk. Kérjük, hogy a vásárlás előzetes megrendelés alapján történjen, így elkerülhetők az esetleges hosszabb várakozások.

Az értékesítés folyamatosan – tavasztól ősz végéig – történik, de a tavaszi és az őszi, október és november hónapok sokkal zsúfoltabbak, mint a nyáriak. Ezért kérem a megrendelést, amennyiben lehetséges, legalább két nappal a tervezett szállítási idő előtt leadni. Ez történhet személyesen, levélben, telefonon, e-mailben, illetve a honlapunkra történő regisztrálás után az online rendelés oldalain keresztül. Így van időnk, a többi halaszthatatlan munka mellett, a leadott listák összeállítására, a növények tisztítására, jeltáblázására és ládázására.

A növények megjelölését leszúrható jeltáblákkal végezzük, ami részben színes - a növény képével ellátott - részben pedig írható jeltábla. Elvihető fa vagy műanyag láda nem mindig áll rendelkezésre, ajánlatos stabil, egymásra rakható műanyag ládáról gondoskodni.

Többször előfordul, hogy a megrendelésben szereplő valamelyik faj vagy fajta éppen nem kapható. Ezek helyett, amennyiben a csere lehetséges, hasonló tulajdonságokkal rendelkező, más fajtát ajánlunk. Emiatt is kérem, hogy a megrendelőn legyen rajta annak a személynek a telefonszáma, akivel ez ügyben egyeztetni tudunk.

Ha nincs előre meghatározott növénylista, és a vevő ránk bízza annak összeállítását, azt szívesen elvállaljuk. Ehhez az ültetés helyéről néhány információra van szükségünk.

Váratlanul beállító vevőnek is segítünk, ha ezt az egyéb, fontos munkáink lehetővé teszik.

 

Fontos tudnivaló a természetvédelmi oltalom alatt álló növényekről

A kínálatunkban szerepel néhány természetvédelmi oltalom alatt álló, úgynevezett védett faj is. Ezen növények külföldről történő behozatalát, birtokban tartását, termesztését és adásvételét a természetvédelmi hatóság - Pest Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Bányafelügyeleti Főosztály - telephelyünkön engedélyezte. A védett növényeket csak a szükséges engedéllyel - birtokban tartás, adásvétel - rendelkező személyek részére értékesíthetjük.

A természetvédelmi oltalom alatt álló fajokat a részletes ismertető oldalakon megjelöltük, illetve ezek listáját a termesztő telepünkön is kifüggesztettük.

* * *

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

 

Mocsáry Pál

 


2008.03.16.Nyomtatható változat 
 
 VENDÉGKÖNYV  BEMUTATKOZÁS
 HÍREINK
 ELÉRHETŐSÉG
 VÁSÁRLÁSRÓL
 2024-ES ÁRLISTA
 STATISZTIKA
 TÁRSOLDALAK
 KERESÉS


REGISZTRÁCIÓ
 
 
 
 
Te vagy itt a(z)
12274677
látogató!
Ma  3218,
ebben a hónapban
52506 látogató volt.
Jelenleg
0 regisztrált tag
és 24 vendég olvas minket.


 

Unsoft.hu


Levél a webmesternek